Åpne meny
English
22. December 2017

Jul, jul strålende jul

Snart har vi brukt opp 2017, og et spennende 2018 er på vei.
Vi gleder oss til nytt år og nye utfordringer, men først tar vi en pause og ser oss litt tilbake.

Pirsenteret
Et aktivt år på Pirsenteret nærmer seg slutten. Ventilasjonsprosjektet i Pir I går sin gang, og vi har satt i gang i blokk III. Dette arbeidet vil foregå hele neste år. Større og mindre prosjekter foregår flere plasser, og på Leiv Eirikssons Senter har vi spennende planer.  Viktige leietakere har fornyet sine kontrakter, noe som er særdeles viktig for oss. Noen har falt fra, men nye har også kommet til. Dette er vi svært glad for!  Neste år skal vi fortsette å dyrke det vi er best på; fleksibilitet og tilpasningsdyktighet. Dere kommer til å se en videreutvikling og styrking av arbeid med å utvikle verdifulle og bærekraftige arenaer og produkter som skal gjøre det bedre å være leietaker på Pirsenteret.  Her skal mange bli engasjert i å bidra utover i det nye året. Vi har et topp motivert team som også neste år skal jobbe best mulig for å gjøre Pirsenteret til et godt sted å være!!

Sentrum
Også i sentrum har det vært et aktivt år. Vi har kjøpt Westermannsveita 4. Nordre gt. 9,Kongens gt. 18/Munkegt. 21, Thomas Angells gt. 5 og nå sist Sparebank1 SMNs hovedkontor i Søndre gate.
Britannia-prosjektet går etter planen og endelig åpningsdato blir kunngjort like over nyttår. Den 22. desember overleverer vi også den ferdige skolen for lærer-og tolkeutdanningen ved NTNU og i januar flytter 215 ansatte og 1700 studenter inn i det 14.500 kvm store bygget. Vi har inngått leiekontrakt med AtB i Prinsens gt. 39. Dette fører til en totalrehabilitering som vil gjøre det til et energiklasse “A”-bygg, bl.a. med solcellepanel på taket. På kjøpesenterfronten har vi fått nye spennene konsepter. Færsk, ferskvarehandel med kjøtt og fisk og Gulating Ølutsalg på Byhaven. På Mercursenteret har vi fått Sarah Panter, en gjenbruksbutikk med pantemuligheter.

Byen i vårt hjerte
Med 180 butikker, 270 kontorlokaler og 200 hybler og leiligheter i Trondheim sentrum
gir det oss i E. C. Dahls Eiendom et ansvar for å ta godt vare på husene og menneskene, i dag og i fremtiden. Det ansvaret tar vi på oss med stolthet og glede. Sammen med våre samarbeidspartnere Olavsfestdagene, Julemarkedet i Trondheim og Næringsforeningen i Trondheimsregionen samt vårt bidrag til Ryddekorpset og julebelysningen i Midtbyen vi med og beriker bymiljøet. Vi er også bidragsyter til Vitensenterets 360-kino og planetarium som er et nytt og spennende opplevelsestilbud.
I april flyttet vi inn i nye, større og moderne lokaler i Kongens gt. 16. Vi har både økt antall ansatte og i tillegg foretatt en omstrukturering sammen med morselskapet Reitan Eiendom. Dette grepet gjør oss bedre rustet for utvikling og til å bli en god og profesjonell samarbeidspartner for våre leietakere.

Vi i E. C. Dahls Eiendom takker ønsker alle en god og fredfull høytid og et godt nytt år.