Åpne meny
English
27. December 2017

Overlevering av CK2 på Kalvskinnet til NTNU

Den 22/12 kl. 11.00 ble prosjekt CK2 på Kalvskinnet overtatt av fra Entreprenør Skanska. Dette er et fantastisk flott skolebygg, der moderne nybygg og renoverte gamle bygg er sammenføyd på en meget god måte. Gjennomføring, standard og finish er i en klasse vi kan være stolt over. Dette bygget har definitivt potensial til å bli Trondheims triveligste skolebygg.

Æren for resultatet går først og fremst til arkitektene (Gunnar Stenberg og Bodil Rian hos BARK) og Skanska Entreprenør, som både har utviklet og gjennomført prosjektet på en fremragende måte. Stor ære skal også Øystein Eriksen fra ÅF ha. Han har som prosjektleder holdt utmerket kontroll på alle forhold fra prosjektering og gjennomføring til ferdigstillelse.

E. C. Dahls Eiendom vil også benytte anledningen til å rose Leietaker HiST og NTNU for et utmerket samarbeid i både utvikling og gjennomføring. Vi har hatt et forbilledlig godt og smidig samarbeid. Det gode samarbeidet har definitivt har bidratt til at CK2 prosjektet «gått på skinner» og at resultatet er blitt så bra som det er. Bygget ble overlevert til NTNU ved Jostein Grytdal og Kalle Torp kl. 13.00 den 22/12-2017. Innflytting starter i mellomjula.

Vi takker Skanska for en fantastisk bra jobb og gratulerer NTNU med et flott skolebygg, som vi håper både studenter og lærere vil trives i, bli glad i og får stor nytte av i mange år fremover. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med NTNU på drift av bygget.

E. C. Dahls gleder seg over at flere tusen studenter, lærere og administrative stillinger etter hvert får sitt daglige virke på Kalvskinnet. Vi tror dette både vil styrke NTNU og Midtbyen sin attraktivitet inn i fremtiden.

Bilde: Den formelle overleveringen til NTNU; Svein Erik Nordbotten fra E. C. Dahls Eiendom, Jostein Grytdal og Kalle Torp fra NTNU.