Åpne meny
English
3. January 2013

Småplukk fra E. C. Dahls Eiendom – året 2012

Ny administrerende direktør

Svein Erik Nordbotten begynte hos oss i august etter vel 6 år som administrerende direktør i Basale AS. Med sitt glødende engasjement og dyktighet merkes det allerede at vi har fått en ny kaptein. Vi i firmaet gleder oss til fortsettelsen.

Byen i vårt hjerte

Alle vi 22 ansatte i E. C. Dahls Eiendom AS jobber for byen i vårt hjerte hver eneste dag. Med 156 butikker, 242 kontorlokaler og 125 hybler og leiligheter er vi med på å prege livet i Trondheim sentrum. Det gir oss et ansvar for å ta godt vare på husene og menneskene, idag og i fremtiden. Det ansvaret tar vi på oss med stolthet og glede. Sammen med våre samarbeidspartnere Olavsfestdagene, Julemarkedet i Trondheim, Symfoniorkesteret i Trondheim, City Manager, Rosenborg Ballklubb og Midtbygruppen, og vårt bidrag til Ryddekorpset og julebelysningen i Midtbyen, er vi med og beriker bymiljøet og utvikler sentrum.

Restaurantenes år

I fjor var det restaurantenes år for oss. Vi fikk selveste TGI Fridays til Nordre, Sabrura Stick & Sushi har åpnet i kjelleren på Byhaven, Credo fikk ny drakt, Tasting og P-hotels nederst i Nordre er totalrehabilitert og San Sebastian er et spennende nytt sted på torvet. Alle disse er med på å gi byen et mer variert tilbud til alle aldersgrupper.

Sentrum er Trondheims hjerte

Nye kjøpesenter som popper opp utenfor byen er en utfordring for vår koselige bykjerne. Vi har pusset opp Lindex i Munkegata, samt H&M på Mercursenteret. To butikker som oser selvtillit og gir kundene kjøpelyst. Vi håper at dette kan være med å bidra til at sentrum er en attraktiv handleplass.

Brattøra

Piren og Brattøra er Trondheims nyeste satsingsområde og vi er med! Kjøpet av Pirsenteret i fjor var ingen aprilspøk, selv om det falt på datoen 1. april. Clarion Hotel & Congress Trondheim, ett smykke i landskapet, åpnet i mai og vi er stolte av å ha tilført byen et nytt og stort konferansehotell.

Ønsker med dette alle et godt nyttår!