Åpne meny
English
3. June 2014

Clarion Hotel & Congress Trondheim kåret til verdens beste Clarion hotell i 2014

I konkurranse med 300 andre Clarion og Clarion Collection hotell, ble Clarion Hotel & Congress kåret til verdens beste Clarion hotell I 2014, da Choice Hotels International delte ut prisen på sin årlige prisutdeling i Las Vegas. Med delaktighet i prosjektet og som medeier er E. C. Dahls Eiendom stolt over dette.

Clarion Hotel & Congress har vært en utmerket ambassadør for Clarion brandet siden åpningen våren 2012. Med fantastisk arkitektur, hotellpersonale i verdensklasse og unik konferansekapasitet har hotellet blitt en publikumsfavoritt, og samtidig bidratt til å gjøre Trondheim en mer attraktiv konferanseby i det skandinaviske markedet.

Clarion Hotel & Congress har siden åpningen vært en kjempesuksess. Med store konferanser og som et kulturarena, har hotellet bidratt til å skape vekst i næringslivet i Trondheim.

“Det er en ære å gi prisen for” Best Clarion Hotel of the Year “til Clarion Hotel & Congress Trondheim. De har siden åpningen i 2012 vist fantastiske resultater både innenfor drift og gjestetilfredshet. Det er en enorm prestasjon å motta denne prestisjefylte prisen, og vi applauderer hotellet for deres overlegne innsats “Sier Mark Pearce, SVP, International.

Hotellet fikk også nylig Tripadvisor sertifikat for utmerket hotell i 2013. Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, får mange og hyppige anmeldelser. Samt at hotellet har høy synlighet og er et populært valg blant nettsidens brukere.

– Kosmopolitisk stjerne med 1000-årig trøndersk DNA! Det var vår plattform og visjon da vi åpnet for kun 2 år siden. Et praktbygg, med unik beliggenhet der fjorden møter sentrum i Trondheim – rammen kan knapt være bedre. Et fantastisk personale, med lidenskap for sine gjester og kolleger, har siden satt hotellet og Trondheim på kartet! Jeg er utrolig stolt over å være en del av dette teamet, sier hotelldirektør Stig Hillestad ved Clarion Hotel & Congress Trondheim.