Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Om oss

Skjermbilde 2023 02 14 kl 15 24 30

Med over 60 ansatte og 105 eiendommer i Trondheim sentrum, jobber vi hver dag for å bevare og utvikle Trondheims byrom. Med mål om å skape en enda mer åpen og levende by.

Vårt hovedfokus er å videreutvikle og leie ut næringslokaler i Trondheim sentrum, også godt kjent som Midtbyen. Målet er å skape en helhetlig og livskraftig Midtby som alle er tjent med. En by for framtida. Dette målet krever et langsiktig perspektiv, og vi når det ikke over natten.

Forretningsmodellen vår har evighetens perspektiv, og baserer seg på et genuint ønske om å gjøre byen vår til et bedre sted å bo, leve, skape og utfolde seg. Derfor er bærekraft en viktig og helt naturlig del av vår daglige drift og tenkning. På den måten skaper vi langsiktig lønnsomhet for selskapet, samtidig som det gir verdi for samfunnet.

Historie

I 1986 startet E. C. Dahls Bryggeri et nytt selskap som skulle ta seg av bygningene og området de holdt til i. Dette selskapet fikk navnet E. C. Dahls Eiendom og tok over det tradisjonsrike bryggerikvartalet på Kalvskinnet. I dag er det Reitan Eiendom som eier E C Dahls Eiendom.

 

Vi er stolte av å være en del av Trondheims historie og arbeider kontinuerlig med å utvikle og bevare byen for fremtiden.

Vi støtter tiltak som gir verdi for Midtbyen.

Som en del av vårt engasjement for å skape en åpen og levende Midtby, støtter vi et bredt spekter av aktiviteter og tiltak i Trondheim sentrum. Vår støtte spenner fra små initiativer som vinterbelysning og gatevedlikehold, til større arrangementer som skaper liv i byen.

Noen av våre samarbeidspartnere:

Midtbyen management 358365 kopi
Asset 1
Bryggerifestivalen kopi
Kb logo main rgb
Nitr logo

Våre verdier

  1. Vi rendyrker bedriftens forretningsidé
  2. Vi holder høy forretningsmoral
  3. Vi skal være gjeldfri
  4. Vi skal motivere til vinnerkultur
  5. Vi tenker positivt og offensivt
  6. Vi snakker med hverandre – ikke om hverandre
  7. Kunden er vår øverste sjef
  8. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel