Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer
Pirsenteret 1
Nyheter
Pirsenteret

Kå­ret til Årets­­­ grøn­ne drifts­team

Prisen for Årets grønne driftsteam gikk til Pirsenteret, og ble delt ut av Olje- og energiminister Terje Aasland (AP). Prisen deles ut til et driftsteam som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til byggene de drifter.

Tekst: E C Dahls EiendomFoto: E C Dahs Eiendom og Grønn Byggallianse

Olje og energiministeren delte ut prisen

Årets vinner er et team som merkbart skiller seg ut med sin evne og vilje til å tenke nytt, og utvikle og gjennomføre praktiske og kopierbare løsninger, ligger de helt i toppen av sjiktet av grønne diftsteam i Norge

Terje Aasland, Olje- og energiminister
Fs 241122 konferanse 8 1 1024x683
F.V. Juryleder Dag Tønder,Terje Aasland (Olje- og energiminister), Katharina Th. Bramslev (Daglig leder Grønn Byggallianse), Rolf O. Svendsen (Eiendomssjef Pirsenteret), Morten Foss (ITB-Ansvarlig Pirsenteret), Frank Halvorsen (Driftsleder Pirsenteret), Jan Kotsbakk (Prosjektleder, Pirsenteret) og Anette Vinje (Senterleder Pirsenteret). Foto: Grønn Byggallianse

I juryens begrunnelse vektlegges det at Pirsenteret har fått til meget gode energispareresultater, stimulert til ombruk av materialer og delingsløsninger for utslippsfri transport, samt på kreativt sett økt oppmerksomhet om bærekraftige løsninger.


— På vegne av teamet sier vi hjertelig takk til juryen. Det var veldig overraskende å få denne prisen, men vi synes den er vel fortjent. Vi har hatt det veldig gøy på jobb, lagt gode planer og tatt mange små steg i riktig retning, forteller eiendomssjef Rolf O. Svendsen etter å ha mottatt prisen.

– Vi i Grønn Byggallianse pleier å si at drifterne er eiendomssektorens superhelter.

Daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Innsatsen til årets prisvinner gir håp

— Vi i Grønn Byggallianse pleier å si at drifterne er eiendomssektorens superhelter. Innsatsen til årets prisvinner gir håp om at vi greier å nå energieffektiviseringsmålene i norsk bygningsmasse når vi skjerper innsatsen og erkjenner betydningen av god drift og gode driftere. Årets kåring har vist at det finnes både vilje og kunnskap til store energikutt blant mange driftsteam der ute, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Katharina Th. Bramslev, Daglig leder i Grønn Byggallianse Foto: Grønn Byggallianse
Katharina Th. Bramslev, Daglig leder i Grønn Byggallianse Foto: Grønn Byggallianse

— I tillegg til å gratulere dagens vinner vil jeg gi honnør til driftsteamene i Coor og Citycon som også imponerte meg og juryen, men som dessverre måtte se seg slått på målstreken denne gang, avslutter Bramslev.

Kontakt

Publisert: 24. november 2022Revisert: 31. oktober 2023

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel