Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer
Utsikt 2

Vi kjøper­ 13 eien­dommer i­ Trond­heim

E C Dahls Eiendom har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Entra sin eiendomsportefølje i Trondheim – en viktig del av vår strategi for å støtte vekst og utvikling i Trondheim sentrum.

Kjøpet viser vårt langsiktige engasjement i Trondheim og understreker vår dedikasjon til å skape en åpen og levende by. E C Dahls Eiendom vil arbeide aktivt med disse eiendommene for å sikre sentrumsområdets attraktivitet og konkurransekraft.

– Entra er anerkjent for sin kompetanse og har bygget opp en imponerende portefølje av hovedsakelig nye og nyoppussede eiendommer i Trondheim sentrum, noe vi beundrer og respekterer. Vi ser med glede frem til muligheten for å forvalte disse eiendommene og ønske deres team velkommen inn i E C Dahls Eiendom, uttaler Svein Erik Nordbotten, administrerende direktør i E C Dahls Eiendom. 

Svein Erik Nordbotten, administrerende direktør i E C Dahls Eiendom.
Svein Erik Nordbotten, administrerende direktør i E C Dahls Eiendom

Styrker selskapets innsats innen bærekraftig eiendomsforvaltning og byutvikling.

Gjennom dette kjøpet overtar E C Dahls Eiendom ansvaret for den fortsatt solide driften av eiendommene. I denne sammenhengen ser E C Dahls Eiendom frem til å tilby alle ansatte fra Entra som er tilknyttet virksomheten i Trondheim, jobb i selskapet.

Disse medarbeiderne fra Entra, som alle innehar høy kompetanse og erfaring, vil være en verdifull berikelse for E C Dahls Eiendoms team. Dette vil ytterligere styrke selskapets innsats innen bærekraftig eiendomsforvaltning og byutvikling.

– Med våre felles verdier og vårt sterke fokus på kompetanse, er vi overbevist om at integrasjonen av eiendomsporteføljen og de nye medarbeiderne vil foregå på en god og effektiv måte. Denne transaksjonen vil bidra til å komplettere selskapets kompetanse og kapasitet, hvilket vil styrke vår evne til å bidra til en fortsatt bærekraftig utvikling av eiendomsporteføljen, selskapet og Trondheim sentrum, uttaler Nordbotten.

– Begge selskapene, både E C Dahls Eiendom og Entra, har alltid hatt energi og kjærlighet for Trondheim. Vi er opptatt av å bygge en åpen og levende by og det har vi alle forutsetninger for å få til sammen med den dyktige gjengen fra Entra, sier administrerende direktør Odd Reitan i holdingselskapet REITAN AS.

Forventningen er at overtakelsen av eiendommene vil skje i løpet av andre kvartal 2024. Porteføljen omfatter 13 eiendommer med et samlet areal på omtrent 187 000 kvadratmeter, noe som vil styrke posisjonen vår som en betydelig aktør i kontorsegmentet i Trondheim. 

Kontakt

Publisert: 1. februar 2024Revisert: 1. februar 2024

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel