Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Brattørkaia 12

Byggeår2010
Totalt areal1917 m²
EiendomstypeKontor

Fasiliteter

  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon kantineKantine
  • Ecde icon fellesmoteromMøterom
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering

Brattørkaia 12 – Moderne på historisk grunn.

Brattørkaia 12 ligger praktisk til i Trondheim noen få minutter unna tog, buss og hurtigbåt, og i kort gangavstand til Midtbyen. Her har du som leietaker store muligheter til å tilpasse lokalene til eget behov, samtidig som du kan nyte godt av alle fellestjenester du forventer å ha i et moderne lokale.

Brattørkaia 12 er et nybygd næringsbygg, med totalt 2000 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Det moderne bygget er imidlertid strengt tilpasset nærmeste nabo, den historiske Toldboden, i omfang, plassering og materialvalg. Resultatet er et bygg med både karakter og funksjonalitet – helt i tråd med hva svært mange arbeidstakere ønsker seg i dag. Bygget byr på åpne lyse arealer og en sentral trapp gjennom alle etasjer som gir innbydende arbeidsplasser, med god kommunikasjon og muligheter for et åpent og sosialt arbeidsmiljø.

I Trondheims travleste bydel

Brattørkaia har vært åsted for et av de mest betydelige byutviklingsprosjektene i Trondheim det siste tiåret. I dag er det slitne havnekvarteret en av byens mest spennende bydeler, med badeanlegg, havnepromenade, kongresshotell, rockemuseum, restauranter og kafeer. Visste du at det også er Midt-Norges største kommunikasjonspunkt med over seks millioner reisende i året? Mer skal det bli også, for utviklingen av området fortsetter, blant annet med tiltak som vil gjøre det enda mer levende – ikke minst etter kontortid.

Fra utrangert til gjenoppstått

Brattørkaia 12 viser tydelig hvordan vi tenker rundt utvikling av nye bygg i «gamle» områder. Ved å tilpasse dem omgivelsenes iboende arkitektoniske, kulturelle eller historiske kvaliteter, uten å fire på moderne bærekraftige løsninger, knytter vi fortid og framtid sammen, og skaper steder med sjel. Sammen danner byggene rundt Tollboden noe unikt – selv i Trondheims nye særegne bydel. Det understrekes av prosjektenes felles parkprosjekt, som vil gi området en grønn lunge som var utenkelig for de fleste forbipasserende bare noen år tilbake.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel