Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Brattørkaia 15A/Brattørkaia 15B

Byggeår2013
Totalt areal16949 m²
EiendomstypeHandel og Kontor
SertifiseringerBREEAM NOR Very Good

Fasiliteter

  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon sykkelparkering inneInnendørs sykkelparkering
  • Ecde icon kantineKantine
  • Ecde icon fellesmoteromMøterom
  • Ecde icon parkeringParkering
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering
  • Ecde icon treningsromTreningsrom

Moderne kontorer med fjordutsikt. Brattørkaia 15 består av moderne og arealeffektive kontorlokaler – midt i den nye bydelen på Brattøra. Fra kontorene er det flott utsikt over Trondheimsfjorden, og det er kort gangavstand til hurtigbåt, tog og buss.

Fleksible kontorer med mye dagslys

Brattørkaia 15 er et miljøvennlig bygg som rommer åpne og moderne kontorlokaler sentralt på Brattøra i Trondheim. Eiendommen er tegnet av PKA Arkitekter. Bygget består av to fløyer som er koblet sammen med en glassgård som bidrar med mye naturlig lys. Glassgården er utviklet av arkitektene etter et konsept om «fra fjord til fjell», og det bidrar til at bygget åpner seg mot kaiområdet.

I tillegg til kontorlokaler huser eiendommen en populær kantine, garderobe samt sykkelparkering i kjeller. På gateplan er det butikkarealer som blant annet huser sykkelsenteret Brattørkaia Sykkel. En butikk og sykkelverksted drevet av syklister med lidenskap for faget.

Midt på Brattøra

Brattøra er Midt-Norges største kommunikasjonspunkt med over seks millioner reisende i året. Trondheim Hurtigbåtterminal er nærmeste nabo og det er direkte tilgang til Trondheim S via gangbro. Brattørkaia har huset et av de mest betydelige byutviklingsprosjektene i Trondheim det siste tiåret. I dag er det tidligere slitne havnekvarteret en av byens mest spennende bydeler, med badeanlegg, havnepromenade, kongresshotell, rockemuseum, isbar, restauranter og kafeer i tillegg til å huse tusenvis av arbeidsplasser. Og mer skal det bli, for utviklingen av området fortsetter, blant annet med tiltak som vil gjøre det enda mer levende – ikke minst etter kontortid.

Passivhus med lavt energiforbruk

Brattørkaia 15 er oppført som et passivhus, noe som innebærer at dette er energieffektive kontorlokaler med mye dagslys og god ventilasjon. Oppvarming og kjøling i bygget baserer seg på sjøvarmepumpe med gjenvinning. Bygget mottar dessuten ren, lokalprodusert overskuddsenergi fra strømproduserende nabobygg. På taket er det sedum som absorberer og forsinker nedbør og dermed bidrar til mindre belastning på det lokale vann-nettet ved mye nedbør. Beliggenheten på Brattørkaia gjør det enkelt å komme seg til og fra eiendommen med kollektivtransport. I tillegg lader busslinje 25 batteriene med ren, elektrisk kraft fra Powerhouse på sitt stoppested rett ved hurtigbåtterminalen.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel