Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Brattørkaia 17B

Byggeår2009
Totalt areal19644 m²
EiendomstypeKontor og Restaurant

Fasiliteter

  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon kantineKantine
  • Ecde icon parkeringParkering
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering

Fra havnebygg til kontorer med fjordutsikt. Rett ved gangbroa som forbinder Brattøra med Trondheim S og Midtbyen, ligger Brattørkaia 17B. Her finnes moderne og arealeffektive lokaler med store glassflater som sørger for mye dagslys og som tar inn den flotte fjordutsikten.

Fleksible med mye lys og flott utsikt

Brattørkaia 17B er et moderne kontorbygg med takterrasse som ligger rett på kaikanten. Opprinnelig stod det her et eldre havnebygg hvor basen har blitt rehabilitert og bygget på. Deler av bygget strekker seg åtte etasjer over kaia og byr på flott utsikt over Munkholmen, Trondheimsfjorden og innseilingen til Trondheim. Det er PKA Arkitekter som har tegnet Brattørkaia 17B. Bygget har hovedsakelig kontorlokaler, men inneholder også forskningslokaler for Sintef og NTNU. Lokalene er fleksible og har mye innslipp av naturlig lys, noe som gjør dette til et behagelig sted å arbeide. Eiendommen huser en hyggelig kantine som er tilgjengelig for alle leietakere. I byggets første etasje finner du både frisør og restaurant med uteservering.

Ved Trondheims største kollektivknutepunkt

Brattøra er Midt-Norges største kommunikasjonspunkt med over seks millioner reisende i året. Trondheim Hurtigbåtterminal er nærmeste nabo, og det er direkte tilgang til Trondheim S via gangbro. Brattørkaia har huset et av de mest betydelige byutviklingsprosjektene i Trondheim det siste tiåret. I dag er det tidligere slitne havnekvarteret en av byens mest spennende bydeler, med badeanlegg, havnepromenade, kongresshotell, rockemuseum, isbar, restauranter og kafeer i tillegg til å huse tusenvis av arbeidsplasser. Og mer skal det bli, for utviklingen av området fortsetter, blant annet med tiltak som vil gjøre det enda mer levende – ikke minst etter kontortid.

Henter energi rett fra fjorden

Brattørkaia 17B er et energieffektivt bygg takket være at både oppvarming og kjøling av bygget er vannbasert. Oppvarming skjer gjennom fjernvarme, mens kjøling gjøres med varmepumpe og varmevekslere basert på sjøvann fra Trondheimsfjorden. Inntaket ligger på 40 og 70 meters dyp for å sørge for tilstrekkelig med miljøvennlig kjøling. Både kontorer og fellesarealer har lavenergibelysning. Det er bevegelsesfølere for lys på alle kontorer. Ventilasjonen er balansert og har varmegjenvinning. Alt dette gir høy komfort for brukere av bygget og et lavt energiforbruk som gir lave energikostnader for leietakere. Beliggenheten på Brattørkaia gjør det dessuten enkelt å reise miljøvennlig til og fra eiendommen med kollektivtransport – enten med tog fra Trondheim S, hurtigbåt som ligger rett utenfor døra eller buss.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel