Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Byhaven

Olav Tryggvasons gt. 28
Byggeår1999
Totalt areal13800 m²
EiendomstypeHandel, Kontor og Restaurant
Renovert2023

Fasiliteter

  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon heisHeis
  • Ecde icon sykkelparkering inneInnendørs sykkelparkering
  • Ecde icon parkeringskjellerParkeringskjeller

Byhaven – Trondheims hyggeligste kjøpesenter!

Byhaven er stykke trøndersk byhistorie, et kvartal som rommer kultur og arkitekturhistoriske fortellinger og et aldri så lite industrieventyr. Her har det vært tenkt store tanker rundt handel, næringsliv, arkitektur og design i flere generasjoner.

Du vil merke det med det samme du kommer inn dørene, det er noe annerledes med Byhaven. Det er moderne, men lunt. Det er mangfold, men lett å orientere seg. Og det er godt for både øyne og øre å oppholde seg her. Ingen bankende lyder, ingen blinkende skilt. Byhaven er et sted hvor folk vil være – ikke bare haste igjennom.

Byhaven ble ferdigstilt som kjøpesenter og åpnet 16. september 1999. Selveierleilighetene på “Bytaket” ble ferdigstilt mars 2000. Arkitekt for Byhaven er Svein Skibnes.

Byhaven har butikker og serveringssteder fordelt på 4. etasjer, i tillegg er det 800 m² kontorer i toppetasjen. Byhaven har flotte fasiliteter i fellesarealene som toalett, stelle- og ammerom, lekerom og flere sitteplasser med lademuligheter.

På Byhavens tak summer det av liv. Livsnødvendig, bærekraftig liv. To bikuber rommer opptil 100.000 bier i høysesongen. Flere titalls kilo med honning produseres og slynges, siles, tappes på glass honningen og gjøres klart for salg hver høst. Den urbane honningen som produseres selges hos flere av butikkene.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel