Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Dronningens gate 2

Dronningens gate 2
Byggeår1957
Totalt areal5157 m²
EiendomstypeKontor
Renovert2000

Fasiliteter

  • Ecde icon kantineKantine
  • Ecde icon fellesmoteromMøterom
  • Ecde icon parkeringParkering
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering

Klassisk bygård midt i sentrum. Dronningens gate 2 er en klassisk kontoreiendom fra 1950-tallet, og som ble betydelig oppgradert på 2000-tallet. Bygget ligger midt i Trondheim sentrum med kort avstand til det meste av kollektivtilbud. Eiendommen huser i dag Domstolsadministrasjonen.

Oppgradert til dagens standard

Dronningen gate 2 er en klassisk kontoreiendom med flere referanser til byggeåret 1957, blant annet med en vakker pastellblå farge på fasaden. Innvendig er imidlertid eiendommen fullstendig oppgradert og modernisert etter en full rehabilitering på 2000-tallet. Bygget huser i sin helhet kontorer for Domstoladministrasjonen. I tilknytning til den hyggelige kantinen i toppetasjen, finnes det også en takterrasse hvor en kan nyte utsikten over Trondheim sentrum.

Midt i Trondheim sentrum

Eiendommen ligger i Trondheim sentrum og i området er det en rekke servicetilbud som hoteller, spisesteder og butikker. Det tar cirka 5 minutter å gå til torget i Trondheim hvor man finner flere butikker, spisesteder, kafeer og kjøpesenter. Det er kort vei til buss, og det er parkeringsmuligheter i bakgården samt offentlig gateparkering.

Godt innemiljø og blått tak

Kontoreiendommen er nylig oppgradert med et effektivt ventilasjonsanlegg som har en høy gjenvinningsgrad. Et sentralt driftsanlegg sørger for effektiv klimastyring, sommer som vinter. Foruten et godt inneklima med riktig temperatur, sørger dette også for et lavt energiforbruk. Luft til luft varmepumpe bidrar også til en energieffektiv oppvarming.

Dronningens gate 2 har et såkalt «blått» tak som betyr at det magasineres vann på taket. Ved mye nedbør vil magasinet først fylles opp før det gradvis tømmes, og dermed avlaste det lokale vann-nettet ved store nedbørsmengder. Dette var det første bygget i Trondheim med denne løsningen, og det har blitt et viktig tiltak i et klima som preges av mer og mer ekstremnedbør.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel