Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Holtermannsveien 1-13

Holtermannsvegen
Byggeår2023
Totalt areal32600 m²
EiendomstypeKontor
SertifiseringerBREEAM NOR Excellent

Fasiliteter

  • Ecde icon auditoriumAuditorium
  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon kaffebarKaffebar
  • Ladestasjon for EL bil
  • Ecde icon fellesmoteromMøterom
  • Ecde icon parkeringParkering
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering

Arbeidsplasser for fremtiden. I Holtermanns veg er det i ferd med å etablere seg et kraftsenter for vekst og utvikling og å skape fremtidens arbeidsplass. To av totalt tre byggetrinn er nå ferdigstilt. Holtermanns veg befinner seg i sentrum av kunnskapsaksen i Trondheim og er i ferd med å bli etablert som et samlingssted for bedrifter med fokus på vekst, utvikling, teknologi og bærekraft.

Skreddersydd for kunnskapsbedrifter

Kontorlokalene i Holtermanns veg er bygget for å være lyse, åpne og fleksible. Det stimulerer til samhandling, innovasjon og kreative tanker, men gir også rom for å jobbe konsentrert når det er påkrevd. Fleksibilitet i utforming gjør at hver bedrift kan tilpasse sine lokaler etter egne og ansattes skiftende behov. Eiendommen har fasiliteter som resepsjon og fellesarealer, treningsrom, garderober, restauranter og kaféer, bil- og sykkelparkering. Sammen danner dette urbant byrom hvor leietakere har alt de trenger i umiddelbar nærhet. Kvartalet er skapt for interaksjon og samhandling på tvers av leietakere som representerer ulik kompetanse og bransjer.

Prosjektet i Holtermanns veg er et stort utviklingsprosjekt i Trondheim med totalt mer enn 48 000 kvadratmeter kontor- og næringsarealer, inkludert felles oppholdsarealer og garasje. De to første byggetrinnene er nå fullført, mens det siste byggetrinnet vil stå ferdig i 2025.

Tett på byens kunnskapsmiljøer

Holtermanns veg ligger på Elgeseter, rett ved Lerkendal, og midt i hjertet av innovasjonsmiljøet i Trondheim. Med naboer som NTNU, Sintef, St. Olavs hospital, NINA med flere, florerer området med mennesker som brenner for kunnskap og innovasjon.

Kvartalet befinner seg i et kollektivt knutepunkt, med enkel adkomst for ansatte og besøkende fra alle deler av Trondheim. På sør- og vestsiden passerer en av de mest sentrale gang- og sykkelrutene hvor trafikk fra ulike deler av byen møtes. I øst grenser eiendommen til en hovedinnfartsåre til Trondheim sentrum. Fosenalpene i nord, Nidelva i vest og Høyskolen i øst gir naturskjønn utsikt fra urbane omgivelser. Med knappe 100 meters avstand til Nidelva har man fantastiske muligheter for fine turer eller lunsj i vakre omgivelser.

Høye miljøkvaliteter gir et godt arbeidsmiljø

Holtermanns veg er bygget for å tilfredsstille strenge miljøkrav både under byggeprosessen og som ferdig bygg. Eiendommen har BREEAM-NOR Excellent miljøsertifisering (prosess pågår for byggetrinn to) og energiklasse A. Under arbeidene med å føre opp bygget ble det lagt til rette for en fossilfri byggeplass og bruk av fjernvarme.

Bærekraft handler også om arbeidsmiljø. Fleksibilitet i utforming gjør at hver bedrift kan tilpasse lokalene etter behov og på den måten skape et bærekraftig og velfungerende arbeidsmiljø som fungerer over tid. Bygget er tilrettelagt for at brukere skal komme seg til og fra enten via et lett tilgjengelig kollektivnettverk eller med sykkel. Det er derfor rikelig med sykkelparkeringsplasser.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel