Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Pirsenteret

Havnegata 9
Denne eiendommen har ledige enheter!Gå til alle ledige her
Byggeår1988
Totalt areal65000 m²
EiendomstypeKontor

Fasiliteter

 • Ecde icon auditoriumAuditorium
 • Ecde icon garderobeGarderobe
 • Ecde icon heisHeis
 • Ecde icon sykkelparkering inneInnendørs sykkelparkering
 • Ecde icon kaffebarKaffebar
 • Ecde icon kantineKantine
 • Ecde icon fellesmoteromMøterom
 • Ecde icon parkeringskjellerParkeringskjeller
 • Ecde icon podcast studioPodcast studio
 • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering
 • Ecde icon sykkelvaskSykkelvask
 • Ecde icon treningsromTreningsrom

Alt du forventer av et moderne næringsbygg finner du i Pirsenteret på Brattøra, sentralt plassert ved Trondheim sentrum.

Til sammen har cirka 3000 mennesker sin arbeidsplass i Pirsenteret, fordelt på et hundretalls spennende bedrifter. Dette mangfoldet av kompetanse, nettverk og kreativitet gjør senteret til et et unikt møtested – både for deg og dine forbindelser.

Utover et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø tilbyr Pirsenteret skreddersydde kontorlokaler, møte- og konferanserom samt et flott serveringstilbud – alt kombinert med topp fasiliteter.

Alle møterom på Pirsenteret er åpne for utleie. Her kan du leie møterom i alle størrelser – uansett om du er leietaker eller ikke. Det er også et flott serveringstilbud som kan sette sammen møtepakker skreddersydd til ditt behov. Uansett om du har 10, 50 eller 200 gjester. Les mer om møte- og konferanserom her.

Pirsenteret ligger i det stadig voksende byområdet Brattøra helt inntil Trondheimsfjorden – med nydelig utsikt mot Munkholmen. Dette området er sammen med Nyhavna definert som Trondheims nye satsingsområde for næringsvirksomhet. 

Den sentrale plasseringen gjør at det kun er en spasertur til Trondheim sentrum. Pirsenteret er også glimrende plassert for kollektivreisende med stoppesteder for både buss og flybuss utenfor døren. Samt Trondheim sentralstasjon og hurtigbåtterminalen rett i nærheten.
Nærmeste nabo til Pirsenteret er Pirbadet, Rockheim og Clarion Hotell Trondheim – et av Skandinavias største konferansehotell.

Livet på Pirsenteret

Pirsenteret har som mål å kunne gi leietakerne et helhetlig tilbud som kan være med å bidra til bærekraftig fysisk aktivitet. Det har vært viktig å legge til rette for at en del av den daglige fysiske aktiviteten kan skje på jobben. Enten som transportetappe til og fra jobben, eller gjennom tilbud om trening på jobben.

Treningsrommet gir mulighet for kortreist trening, og har en lav medlemspris på 700,- eks mva per år, per person. Det er også tilbud om gratis gruppetrening for medlemmene.

Det finnes også flere grupper som har faste tider for isbading. Høsten 2022 ble det laget en splitter ny badetrapp fra Pirsenteret. Det skal være komfortabelt og sikkert å hive seg i ut i det blå gjennom hele året.

Uansett om dine ansatte sykler hele eller deler av året, eller bare av og til, så er det lagt godt til rette for syklister her på Pirsenteret. Det er ca 600 plasser for leie på sykkelparkering fordelt på tre områder avlåst med adgangskort. Her er det vaskemuligheter, vår- og høst service. Gratis utendørs sykkelparkering.

Ledige lokaler

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel