Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer

Trondheimsporten

Holtermanns v. 70
Byggeår2017
Totalt areal29121 m²
EiendomstypeKontor
SertifiseringerBREEAM NOR Very Good

Fasiliteter

  • Ecde icon garderobeGarderobe
  • Ecde icon heisHeis
  • Ecde icon kaffebarKaffebar
  • Ecde icon fellesmoteromMøterom
  • Ecde icon parkeringParkering
  • Ecde icon parkeringskjellerParkeringskjeller
  • Ecde icon sykkelparkering uteSykkelparkering
  • Ecde icon treningsromTreningsrom

Byens luftigste kontorer. Fra den 15. etasjer høye kontoreiendommen er det utsikt over absolutt hele byen. Trondheimsporten inneholder fleksible kontorlokaler i tillegg til lokaler tilrettelagt for undervisning.

Ta kontoret til nye høyder

Trondheimsporten er et moderne kontorbygg som i tillegg til fleksible og luftige kontorlokaler, også inneholder undervisningslokaler. Med beliggenheten ved en av innfartsårene til sentrum, utformingen og høyden, er dette et signalbygg i Trondheim. Bygget består av en høyblokk på 15 etasjer, på toppen av en lavblokk på fem etasjer, og dette er Trondheims høyeste kontorbygg. Her har du utsikt som ingen andre kontorbygg i Trondheim kan matche.

Bygget er ført opp med gode kvaliteter og smarte løsninger for de som bruker bygget i det daglige. Dagslys er viktig, og to innvendige atrier bygget i stål og glass, henholdsvis Skoletorget og Atriumshagen, sikrer gode dagslysforhold til alle funksjoner helt nede i basen av bygget. Eiendommen inneholder en hyggelig kantine, og utenfor denne er det et populært, sydvendt grøntareal hvor det er godt å ta en liten pause med sol i ansiktet.

Ved inngangen til Trondheim

Trondheimsporten ligger nær E6 med meget god eksponering mot hovedveien inn mot Trondheim sentrum fra syd. Sluppen / Sorgenfri er et trafikalt knutepunkt for biltrafikk mellom nord og kollektivtrafikk med buss. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til metrobuss og flybuss som gjør det enkelt å reise kollektivt til og fra kontorlokalene. I området finner du restauranten Kompis og flere dagligvarebutikker. St. Olavs, SINTEF og NTNU ligger cirka 5-10 minutter unna med buss. Brukere av eiendommen har tilgang til parkeringskjeller med elbilladere.

Lavt energiforbruk og høye miljøkvaliteter

Høye miljøkrav ble vektlagt da Trondheimsporten ble bygget og åpnet i 2017, og eiendommen tilfredsstiller energiklasse A. Brukere av bygget kan derfor glede seg over lave energikostnader takket være luft-til-vann varmepumper og bruk av fjernvarme. Et godt inneklima med god ventilasjon og riktig temperatur gjør dette til et behagelig sted å være og arbeide.

Bygget er tilrettelagt for at brukere skal komme seg til og fra enten via et lett tilgjengelig kollektivnettverk eller med sykkel. Det er derfor rikelig med sykkelparkeringsplasser i kjelleren og utenfor bygget. Totalt er det ca. 600 plasser. Det er også mulighet til å låne og sette fra seg bysykkel rett på utsiden av bygget. I kjelleren er det parkeringsplasser med lademulighet for elbil.

Har du spørsmål om denne eiendommen?

Send oss en forespørsel

eller kontakt en av våre hyggelige ansatte direkte

0

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel