Hopp til hovedinnholdHopp til navigasjonHopp til footer
Olavsfestdagene 2019 Borggården med Lind, Holm, Nilsen og Fuentes på scenen. 31.7.19. Foto: Ole Martin Wold
Opplevelser

Vinn bil­let­ter til Olavs­fest!

I slutten av juli starter Olavsfest. En uke fylt av fest og folkeliv i Midtbyen, som setter dagsaktuelle tema i fokus samtidig som den trekker historiske linjer.

Stolt hovedsamarbeidspartner

Vi i E C Dahls Eiendom arbeider hver dag med å skape en åpen og levende by. Derfor er vi opptatt av å støtte tiltak som skaper liv i Midtbyen! Vi støtter et bredt mangfold av aktiviteter og tiltak – både stort og smått. Alt fra vinterbelysning til vedlikehold av gater til arrangementer og aktiviteter.  

Olavsfest er nært knyttet til Nidarosdomen som et kirkelig og kulturelt kraftsentrum, og gjennom et bredt spekter av konserter og arrangementer bringer festivalen internasjonal oppmerksomhet til Trondheim.

Som stolt hovedsammarbeidspartner av Olavsfest vil vi gi deg sjansen til å vinne billetter for to personer til disse konsertene:

Sondre Justad – lørdag 29. juli.

Susanne Sundfør // Metteson – mandag 31. juli

Bernhoft // NO.4 – tirsdag 1. august 

Alle konsertene arrangeres i Borggården kl. 20.00.

Konkurransen avsluttes 23. juli, og vinnerne vil bli kontaktet på e-post.

Vær obs på svindelforsøk!

Falske profiler oppfordrer folk til å følge lenker og insisterer deretter på registrering av sensitiv data som kort- og bankopplysninger.

Dersom du er en av de heldige vinnerne av konkurransen, vil du motta en e-post fra oss med billettene dine. Vi vil ikke kontakte deg gjennom kommentarfeltet på Facebook, og vi vil ikke be om ytterligere informasjon fra deg.

Kontakt

Publisert: 7. juli 2023Revisert: 25. oktober 2023

På leting etter ledige lokaler?

Har du et ønske om å leie lokaler i Midtbyen. Send oss en henvendelse her.

Send forespørsel